Aanbieding plaatsen  
Smaak van Garda (by Stefano Cantiero). Vertrek van Riva del Garda (R&I)
Sale ended
–50%

Plaats van start: Riva del Garda, Torbole, Limone Sul Garda, Malcesine
Afstand: 70 km
Duur: 6-7 uur

Deze route hebben we gecreëerd in samenwerking met Stefano Cantiero, een van de beste kenners van de regionale keuken. De route omvat alle plaatsen en plekken die zelfs de meest veeleisende fijnproevers nog kunnen verrassen. Heerlijke lokale producten; een restaurant met lokale klassiekers (en een tafel die op onze klanten wacht, en niet te vergeten een speciale korting); wijn, grappa, zeldzame olijfolie en fijne oude azijn gerijpt in eiken vaten. Tel daarbij op de meest pittoreske uitzichten en natuurlijke bezienswaardigheden die je zelden in populaire reisgidsen vindt.

  • Lunch in een van de mooiste en meest ongewone restaurants in de buurt van Riva del Garda.
  • Een rondleiding door een wijnmakerij en de plek waar unieke soorten azijn en olijfolie worden gemaakt.
  • Een proeverij van lokale kazen.
  • Mysterieuze dinosaurusafdrukken in steen.
  • Een aperitief aan de bar van onze vrienden, direct aan de schilderachtige oever van het meer.
  • Een kopje koffie en een lokaal dessert in een bar in Artist Village.
Inbegrepen
  • De route van de tour, gepland en gecontroleerd door onze experts met alle plaatsen om te bezoeken;
  • De route volgen met behulp van de in de DGtalguide™ app geïntegreerde navigator;
  • Informatie over elke plaats die je moet bezoeken. Toegang tot deze plaatsen is niet gegarandeerd en is aan onze partners, omdat je een tour koopt binnen het format "route & info".
Duur0 Uur
CategorieënProeverij & seminaries, Culinair
TalenEngels, Italiaans, Russisch, Duits, Nederlands
Openingsuren
Verzoeken

Let op!

Je staat op het punt het standaard format “route & info” van DGtalguide™ te kopen, dat bestaat uit navigatie van de route en gedetailleerde informatie over elke plaats die je gaat bezoeken.
De mogelijkheid om onze partners te bezoeken en van hun diensten gebruik te maken (bijvoorbeeld het bezoeken van wijnmakerijen, musea en winkels, proeverijen van wijn en spijs, toegang tot privé-eigendommen etc.), evenals kortingen en tafelreserveringen in de restaurants zijn niet inbegrepen in dit product.
Daarnaast is er geen tijdschema gekoppeld aan deze tour, omdat je je eigen gang kunt gaan en de tour niet verbonden is met het bezoeken van onze partners.
Als je wel toegang wilt krijgen tot alle diensten die zijn inbegrepen in de tour, ga dan terug naar de vorige pagina en kies het format “volledige tour”.

Belangrijke informatie

Let op!

Download de tour niet eerder dan 24 uur voor aanvang van de tour naar je smartphone. Alleen dan kunnen we garanderen dat zowel de route als alle informatie voor de tour up-to-date is.
De tourinformatie is tijdelijk beschikbaar op je smartphone, van 3 tot 5 dagen. Na deze periode worden alle gegevens automatisch verwijderd.

Gebruik bij het downloaden van een tour naar de DGtalguide™ app hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt bij de aankoop ervan.Houd je aan het schema dat we bij elke tour bijvoegen. Het is heel belangrijk om dit tijdschema te volgen, omdat alle diensten van onze partners aan een specifiek tijdslot zijn gekoppeld.

Locatie van het gebeuren


Viale Rovereto, 32, Riva del Garda, TN, Italia

Aanbiedingen van

DGtalguide SRL
- Riva del Garda
0 beoordelingen
Er zijn geen recente beoordelingen voor Smaak van Garda (by Stefano Cantiero). Vertrek van Riva del Garda (R&I).
€ 7,50 € 16,00